PRAKTISCHE INFO

Contact
Mail je hulpvraag en telefoonnummer naar info@claudiafuss.nl, dan neem ik contact op voor een afspraak of gratis kennismaking.

Werkwijze
Je kunt hier terecht voor losse gesprekken of een programma, met elementen van lifecoachinggeestelijke begeleiding, psychosociale therapie, leefstijlcoachingstilte en lichaamswerk, leiderschapscoaching, medische kennis, veranderkunde en mystagogie. Ik luister, stel verdiepende vragen en werk met ervaringsgerichte werkvormen, zoals meditatie, visualisatie en familie- en organisatieopstellingen. We stemmen samen af wat voor jou werkt en je krijgt vaak huiswerk mee.

Locatie
Mijn werkruimte bevindt zich aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL in Berkel en Rodenrijs en heeft een aparte ingang, achteraan de oprit. De Randstadrail (Metrolijn E) stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen. Wandelconsulten, online gesprekken of gesprekken op locatie zijn ook mogelijk.

Tarieven
Hieronder vind je mijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor zakelijke en door organisaties betaalde gesprekken zijn op aanvraag beschikbaar. Informatie over zorggerelateerde consulten en vergoedingen vind je hier.

Persoonlijke (online) kennismaking (30 minuten) gratis
Los coachingsgesprek (90 minuten) € 131,25 (€ 159,- incl. btw)
Traject (algemeen, loopbaan, zielsverkenning, 5x 90 minuten) nu € 555,- (€ 672,- incl. btw)
Jong Leiderschap programma (7x 90 minuten) nu € 777,- (€ 941,- incl. btw)
Programma Bezieling & Leiderschap (10x 2 uur) nu € 1.399,- (€ 1.693,- incl. btw)
Periodieke reflectie (2 uur per keer) in overleg
Gastlessen, lezingen, trainingen en workshops in overleg
Psychosociale therapie (60 minuten)€ 87,50 (vergoeding uit aanvullende verzekering gaat hier nog vanaf)

Algemene voorwaarden
Mijn algemene voorwaarden, hygiëneregels en privacyreglement vind je hier.