PRAKTISCHE INFO

Contact
Wil je onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen, kennis maken of een afspraak inplannen, mail dan naar info@claudiafuss.nl. Vermeld in een paar zinnen je vraag en telefoonnummer, dan neem ik contact met je op voor een gratis en vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Werkwijze
In de sessies gebruik ik de wijsheid van o.a. lifecoachinggeestelijke begeleiding, psychosociale therapiemindfulness, leiderschapscoaching, medische kennis en veranderkunde. Ik luister, stel verdiepende vragen en werk met ervaringsgerichte werkvormen, zoals meditatie, visualisatie, familie- en organisatie-opstellingen en fysieke oefeningen. 

Locatie
Mijn werkruimte bevindt zich aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL in Berkel en Rodenrijs en heeft een aparte ingang, achteraan de oprit. De Randstadrail (Metrolijn E) stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen. Wandelconsulten, online gesprekken of gesprekken op locatie zijn ook mogelijk.

Tarieven 2022
Hieronder vind je mijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor zakelijke en door organisaties betaalde gesprekken zijn op aanvraag beschikbaar. Informatie over zorggerelateerde consulten en vergoedingen vind je hier.

Persoonlijke (online) kennismaking (30 minuten)gratis
Coachgesprek (90 minuten)€ 131,25 (€ 159,- incl. btw)
Algemeen coachingstraject (5x 90 minuten)nu € 555,- (€ 672,- incl. btw)
Loopbaancoaching (5x 90 minuten)nu € 555,- (€ 672,- incl. btw)
Jong Leiderschap programma (7x 90 minuten)nu € 777,- (€ 941,- incl. btw)
Programma Bezieling & Leiderschap (10x 2 uur) nu € 1.399,- (€ 1.693,- incl. btw)
Periodieke reflectie (2 uur)in overleg
Gastlessen, lezingen, trainingen en workshops in overleg

Algemene voorwaarden
Mijn algemene voorwaarden, hygiëneregels en privacyreglement vind je hier.

Registraties en accreditaties
Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor psychologen, psychosociaal therapeuten en agogen (NVPA), de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV) en de Raad voor institutioneel-niet-gezonden geestelijk verzorgers (RING-GV). Bij de Stichting Hoger Onderwijs (SHO) voor Psychosociale Basiskennis (PsBK) en Medische Basiskennis (MBK), geregistreerd bij VEKTIS, RBCZ, SCAG en het AGB register. Mijn fysieke trainingen zijn erkend door o.a. het ministerie van VWS en het Rots en Water Instituut. Meer specialisaties, opleidingen en werkervaring vind je hier. Mijn bedrijf is opgericht bij de KvK Rotterdam op 6 november 2009.