PRAKTISCHE INFO

Contact
Afspraak maken of samenwerking met jouw club, school, gemeente (GGZ wachtlijsten) of werkgever bespreken? Mail me via info@claudiafuss.nl.

Werkwijze
Om jou te helpen zet ik mijn diploma’s op allerlei gebieden in (zoals lifecoachinggeestelijke begeleiding, psychosociale therapie, voeding en leefstijlstilte en lichaamswerk, psycho-oncologische therapie, leiderschapscoaching, medische kennis, symbolisch bewustzijn, veranderkunde en familie- en organisatieopstellingen). We kunnen alleen praten of sport (boksen, krachttraining, voetbalvormen en Rots en Water training), ‘spel’ (rollenspellen en systeemopstellingen) en/of stilte gebruiken als laagdrempelige manieren om nieuwe dingen over jezelf te leren en met elkaar in gesprek te gaan. Mijn ervaring als topsporter, sportcoach, veelzijdig professional en ondernemer komt daarbij goed van pas. We kijken samen welke aanpak jou het snelste vooruit helpt!

Locatie
Je vindt mijn werkruimte aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL in Berkel en Rodenrijs, met een aparte ingang, achteraan de oprit. De Randstadrail (Metrolijn E) stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen. Trajecten op jouw club, school of bij jouw werkgever zijn ook mogelijk als mijn agenda het toelaat.

Tarieven
Mijn uurtarief voor particulieren is € 106,- (87,50 excl. btw). Voor een traject van 10 sessies van een uur betaal je € 999,- incl. btw. Valt een traject onder de noemer psychosociale zorg, dan zijn de sessies vaak deels vergoed uit de aanvullende verzekering, vrijgesteld van btw en dus € 87,50 per uur min de vergoeding door je verzekering. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. Als jouw club of (een andere) organisatie betaalt voor de sessies gelden marktconforme tarieven in overleg. Graag onderzoek ik gratis en vrijblijvend met je wat ik voor je kan betekenen.

Algemene voorwaarden
Mijn algemene voorwaarden en privacyreglement vind je hier.