PERIODIEKE REFLECTIE

Voor wie
Voor iedereen die met enige regelmaat zijn of haar geest wil slijpen. Er is aandacht voor leiderschap én levensvragen.

Scherp, strategisch en verbonden blijven
Leiderschap en levensvragen lopen vaker door elkaar dan je misschien denkt. Zoals overlevingsmechanismen en gebeurtenissen uit je jeugd die de helderheid van zakelijke beslissingen vertroebelen. Of bepaalde contacten die om onduidelijke redenen steeds weer stroef verlopen. Bij een zoektocht naar een gezonde leefstijl en een evenwichtig privéleven tijdens jouw intense werk. Of wanneer jij je koers probeert te bepalen in krachtenvelden waar strategisch handelen en verbinding vinden essentieel zijn. Dat jij ook je privésituatie deelt, maakt dat we een paar lagen dieper kunnen gaan. Je werkt aan een goede relatie met jezelf en met anderen, waardoor je leven en werk meer in the flow komen.

Authentieke keuzes maken
Als organisatiedeskundige weet ik bovendien welke vragen ik moet stellen om jou scherp te houden op het gebied van jouw organisatie en netwerken. Daardoor kun je stappen zetten in lijn met je gewenste doelen en help ik je je doelen bij te stellen, in lijn met wie je bent. Of het nu gaat om het meenemen van je team na een structuurwijziging, het stroomlijnen van processen, het verbeteren van je dienstverlening, het vergroten van de betrokkenheid van je medewerkers of het realiseren van een cultuuromslag. Door periodiek te sparren met iemand van buiten je organisatie die geen belang heeft bij jouw acties heb jij gegarandeerd een objectieve blik.

“Ik kwam bij jou voor een frisse blik op mijn bedrijfsvoering. Toen bleek dat mijn vrouw vreemd ging. De vloer zakte onder mijn voeten vandaan. Geweldig om over beide te kunnen praten. Een pijnlijke maar leerzame tijd. Inzichten gekregen waar zowel mijn gezin als mijn bedrijf wel bij varen. Blij dat we dit kunnen voortzetten.” Robert