WELKOM

Hoi, ik ben Claudia. Sinds 1997 houd ik me bezig met mens- en organisatieontwikkeling. Ik merkte daarbij hoe belangrijk het is dat je goed in verbinding staat met jezelf en met je omgeving. Dat die verbinding zorgt voor duurzaam veranderen, voor moreel leiderschap en voor betekenisvol leven en werken. Dat professionalisering daardoor vlotter verloopt en teams daardoor beter samenwerken. Ik besloot daarom een programma te ontwerpen dat zich richt op het vinden van verbinding: met jezelf via de thema’s bezieling, identiteit en levenskunst; met je omgeving door stil te staan bij organisatievraagstukken. Ik hoop je hiermee te inspireren, zodat jij weer anderen inspireert.


OVER MIJ

In mijn jeugd was ik een gepassioneerd turnster die ’s zomers graag met vrienden van de duikplank stuntte. In 1997 ontmoette ik mijn man Rein en startte ook mijn pad als coach, leider en begeleider. Als turntrainer ontdekte ik het belang van zelfinzicht, passende werkvormen, teambuilding en zelfvertrouwen voor het ontwikkelen van jong talent tot Nederlands kampioenen. Daarnaast studeerde ik aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af in privaatrecht, bedrijfsrecht en bestuurskunde, was ik werkzaam in diverse functies bij overheid en bedrijfsleven en was ik 10 jaar politiek actief. Na een medicatievergiftiging veranderde ik mijn leefstijl, verdiepte me in diverse spirituele stromingen en studeerde ik o.a. psychologie en geestelijke begeleiding. Mijn werk als fractievoorzitter, directeur van een beroepsorganisatie en bestuurslid bij diverse werkgeversorganisaties verruilde ik tussen 2014 en 2020 voor het begeleiden van mensen met o.a. kanker, levensvragen en levenseinde in hospices en zorginstellingen. In deze betekenisvolle tijd hervond ik de balans tussen ratio, strategie, analyse, intuïtie, zinbeleving, verbondenheid en levenskunst. Ik leerde levenslessen die je terugvindt in mijn programma. In mijn vrije tijd houd ik van voetballen, wandelen in de natuur en skiën, ben ik voetbaltrainer bij onze kinderen en toezichthouder.

  • Een uitgebreid CV vind je hier.
  • Meer over mijn ervaring lees je hier.

REGISTRATIES EN ACCREDITATIES

Mijn bedrijf is opgericht bij de KvK Rotterdam op 6 november 2009. Ik ben lid van het Nederlands Verbond voor psychologen, psychosociaaltherapeuten en agogen (NVPA), erkend door de Raad voor toetsing en bevoegdverklaring van institutioneel niet-gezonden geestelijk verzorgers (RING-GV), aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV), geregistreerd bij de Stichting Hoger Onderwijs (SHO) voor mijn diploma’s Psychosociale Basiskennis (PsBK) en Medische Basiskennis (MBK), geregistreerd bij VEKTIS en het AGB register, RBCZ registerlid en aangesloten bij geschillencommissie SCAG.