OVER LEVENSVRAGEN EN LEIDERSCHAP

In het leven zijn pieken en dalen heel normaal. Zitten de dalen je in de weg of wil je presteren op hoog niveau? Dan helpt het om meer inzicht in jezelf en in je omgeving te krijgen. Wat belemmert je? Wat motiveert je? Waarvan word je blij? Hoe kom je in je kracht? Hoe pak je je rust? Hoe leer je beter naar jezelf te luisteren? Hoe kun je positief veranderen? Hoe ga je om met anderen? Hoe maak je van een crisis een kans? Hierbij stil staan onder professionele begeleiding helpt jou hierbij.

De Jong Leiderschap trajecten zijn specifiek geschikt voor (top)sporters, voor scholieren, voor jongeren op GGZ wachtlijsten en voor professionals die stappen willen zetten in hun carrière. Daarnaast bied ik coaching en psychosociale therapie aan voor iedereen van 5 tot 103 jaar die zoekt naar meer zelfinzicht, rust, kracht, zelfliefde, een doel of meer plezier in het leven.


OVER CLAUDIA

Mijn leven is denk ik zo het beste samen te vatten:

Sinds 1997 ben ik samen met Rein. Wij zijn de trotse ouders van twee geweldige hoogsensitieve meiden. Ik turnde zelf op hoog niveau, was meer dan 10 jaar turntrainer (t/m 1e divisie dames) en ben nu voetbaltrainer (t/m 3e divisie jeugd/O23, heren). Ik studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af in privaatrecht, bedrijfsrecht en bestuurskunde en was onder meer fractievoorzitter in een gemeenteraad, directeur van een branchevereniging en bestuurslid bij landelijke werkgeversorganisaties. Vanaf 2014 was ik lifecoach, geestelijk begeleider en psychosociaal therapeut voor mensen in de laatste levensfase, met kanker en levensvragen en was ik executive coach voor toppers uit het bedrijfsleven en de overheid. Op dit moment zet ik mijn ervaring vooral in voor de ontwikkeling van jonge mensen als docent, trainer en coach.

Een overzicht van mijn opleidingen en werkervaring vind je hier.


REGISTRATIES EN ACCREDITATIES

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor psychologen, psychosociaal therapeuten en agogen (NVPA, 2018), de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV, 2021) en de Raad voor institutioneel-niet-gezonden geestelijk verzorgers (RING-GV, 2021). Bij de Stichting Hoger Onderwijs (SHO, 2016) voor Plato/CPION erkende Psychosociale Basiskennis (PsBK) en Medische Basiskennis (MBK), geregistreerd bij VEKTIS, RBCZ, SCAG en het AGB register. Mijn fysieke trainingen zijn erkend door o.a. het ministerie van VWS, KNVB, KNGU en het Rots en Water Instituut. Mijn bedrijf is opgericht bij de KvK Rotterdam op 6 november 2009.


MIJN PRAKTIJK

Hiernaast zie je mijn praktijkruimte. Een aparte ruimte aan huis. Ik werk graag met systeemopstellingen, met fysieke oefeningen en met rollenspellen. Ook leer ik je de kracht van stilte benutten. Rust en kracht vinden in jezelf en met andere ogen naar jezelf en anderen kijken zijn pijlers van de Jong Leiderschap trajecten. De trajecten zijn met name gericht op jonge mensen tussen de 12 en 30 jaar. Ik begeleidde eerder toppers tussen de 5 en 103 jaar. Ik werk graag samen met sportclubs en scholen die mentale ontwikkeling belangrijk vinden en help gemeenten hun GGZ wachtlijsten verkleinen. Meer praktische info? Lees hier verder.