WELKOM

Welkom, ik ben Claudia. Cliënten vinden bij mij een rustpunt om zichzelf opnieuw uit te vinden, beter voor zichzelf te gaan zorgen, hun intuïtie te versterken, (zelf)inzicht te krijgen bij moeilijke situaties, nieuwe doelen te stellen, een verandering te realiseren en te praten over ‘grote vragen’. In enkele sessies kun je inzichten opdoen waar je de rest van je leven plezier van hebt. Mijn klantenkring is breed. Denk aan schoolleiders, managers, directeuren, ondernemers, professionals, toezichthouders, topsporters, (hoog)leraren, coaches, psychologen, artsen en dominees, maar ook jongeren en ouderen help ik graag. 

  • Gratis en vrijblijvend een afspraak maken of meer weten over mijn werkwijze? Kijk hier!

OVER CLAUDIA

Claudia Füss (1976) was meer dan 10 jaar turntrainer op 1e divisie niveau en is nu voetbaltrainer, studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af in privaatrecht, bedrijfsrecht en bestuurskunde en was onder meer fractievoorzitter in een gemeenteraad, directeur van een branchevereniging en bestuurslid bij landelijke werkgeversorganisaties. Na een bijna-dood ervaring verdiepte ze zich intensief in zingeving, spiritualiteit en vitaliteit en ging aan de slag als lifecoach, geestelijk begeleider en psychosociaal therapeut. Ze begeleidde veel mensen in de laatste levensfase, met kanker en levensvragen. Tegenwoordig combineert ze het beste van beide werelden in unieke trajecten gericht op heling, ontwikkeling en betekenisvol leven en werken. Claudia is sinds 1997 samen met Rein en trotse moeder van twee lieve hoogsensitieve meiden.

  • CV Claudia
  • Interview over de kracht van het ongezieneHet logo van de dauwdruppel staat symbool voor nieuwe levensenergie, zuivering, veelkleurigheid, mysterie, schittering, ruimte, lichtheid en de verbinding tussen hemel en aarde.

Werkruimte in Berkel en Rodenrijs

*


REGISTRATIES EN ACCREDITATIES

Claudia is aangesloten bij het Nederlands Verbond voor psychologen, psychosociaal therapeuten en agogen (NVPA), de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV) en de Raad voor institutioneel-niet-gezonden geestelijk verzorgers (RING-GV). Bij de Stichting Hoger Onderwijs (SHO) voor Psychosociale Basiskennis (PsBK) en Medische Basiskennis (MBK), geregistreerd bij VEKTIS, RBCZ, SCAG en het AGB register. Haar fysieke trainingen zijn erkend door o.a. het ministerie van VWS, KNVB, KNGU en het Rots en Water Instituut. De praktijk is opgericht bij de KvK Rotterdam op 6 november 2009.


“Mijn angsten, onrust en worstelingen bleken kansen om mezelf en de wereld beter te leren kennen. Sleutels om wijsheid diep van binnen te ontsluiten. Richtingaanwijzers naar zingeving en het ervaren van bezieling.” Claudia