Praktische info

Contact
Voor het maken van een afspraak of voor informatie over een traject, groepsgesprek of lezing kun je mailen naar claudia@claudiafuss.nl. Vermeld in een paar zinnen je vraag en telefoonnummer, dan neem ik gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je op.

Werkwijze
In de begeleiding vind je elementen terug van lifecoachinggeestelijke begeleidingpsychosociale therapiemedische kennisleiderschapscoachingsystemisch coachen en psycho-oncologische therapie. Ik luister naar je, stel verdiepende vragen en bied ervaringsgerichte werkvormen aan zoals ontspanningsoefeningen, visualisatie, familieopstellingen en organisatieopstellingen. 

De meeste individuele trajecten bestaan uit 5 tot 10 gesprekken. Daarnaast bied ik periodieke reflectie aan ondernemers, managers, toezichthouders en professionals. Verder werk ik met het concept ‘biecht en boost’, waarmee je in één of twee marathonsessies een nieuwe start kunt maken. Ook kun je met je team, klas of andere groep met me in gesprek over levenskunst, identiteit, bezieling en (zelf)liefde. En tot slot denk ik met organisaties mee over professionalisering.

Locatie
De gesprekken vinden plaats in mijn ruime, lichte praktijkruimte aan huis aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL in Berkel en Rodenrijs, tenzij anders is afgesproken. Deze ruimte heeft een aparte ingang, achteraan de oprit. De Randstadrail (Metrolijn E) stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen. Wandelconsulten of gesprekken via Zoom zijn ook mogelijk.

Tarieven

TarievenOndernemers en via werkgeverParticulierenZorggerelateerd
Telefonische kennismakinggratisgratisgratis
Uurtarief losse consulten€ 137,50 excl. btw€ 106,- incl. btw€ 87,50
Begeleiding in organisatiein overleg
Marathonsessie dag(deel)in overleg
Lezing, groepsgesprekin overleg

Voor losse gesprekken die via een organisatie lopen geldt mijn normale uurtarief. Voor particulieren geldt een aangepast tarief. Zorggerelateerde gesprekken zijn gericht op omgaan met of herstel van geestelijke en/of lichamelijke klachten. Deze consulten zijn vrijgesteld van btw.

Vergoedingen
Eventuele vergoeding uit de aanvullende verzekering gaat nog van het vermelde zorggerelateerde bedrag af. Soms worden gesprekken volledig vergoed via de subsidie Geestelijke Verzorging Thuis. Lees hier meer over deze mogelijkheden.