CONTACT

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar claudia@claudiafuss.nl. Als u uw vraag en telefoonnummer in het mailbericht vermeldt en aangeeft of u zelf, uw verzekeraar (aanvullende verzekering) of uw werkgever de consulten betaalt, dan neem ik gratis en vrijblijvend telefonisch contact op. Als blijkt dat ik iets voor u kan betekenen plannen we een eerste afspraak in.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn ruime, lichte praktijkruimte aan huis aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL te Berkel en Rodenrijs, tenzij anders is afgesproken. Mijn praktijkruimte heeft een aparte ingang, achteraan de oprit. Parkeren kan op de oprit, achter mijn auto. De Randstadrail (Metrolijn E) stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen. Een online of wandelconsult is ook mogelijk. Geeft u het zelf aan als uw voorkeur daarnaar uit gaat.

Vergoeding zorgverzekeraars

Ik ben onder meer aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (het NVPA) bij de vakgroepen psychosociale zorg en spiritual care. De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn zorgconsulten daarom geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. De behandelingen vallen onder de rubriek complementaire zorg. Het NVPA heeft de vergoedingen op een rij gezet. Check vooraf de voorwaarden van uw aanvullende verzekering. U hoeft niet eerst uw eigen risico te verbruiken en iedereen kan rechtstreeks bij me terecht zonder een verwijzing van huisarts of specialist.

Vergoeding door werkgevers

Steeds meer werkgevers realiseren zich de hoge kosten van uitval of verminderde productiviteit van medewerkers met lichamelijke en/of geestelijke klachten. Door het vele thuiswerken en verlies aan verbinding is de uitval in Nederland substantieel toegenomen (bron: CBS). Ik verzorg maatwerk programma’s om verzuim en preventie effectief aan te pakken. Na een eerste consult volgt een individueel advies over het meest geschikte traject. Dit kan bijvoorbeeld een programma zijn van 6, 12 of 18 weken, dat eventueel bij onderliggend trauma kan worden verlengd. Deze programma’s zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en kunnen als zodanig als leeractiviteit/opleidingskosten voor organisaties aftrekbaar zijn.

Tarieven 

  • Eerste telefonische kennismaking (circa 15 minuten): gratis
  • Zorgconsult*
    • 45 minuten € 65,-
    • 90 minuten € 120,-
  • Verzuim- en preventieprogramma’s: in overleg
  • Interimzorg, leiderschapsontwikkeling, teamcoaching, cultuurverandering: in overleg
  • Lezingen en workshops: in overleg

* De zorgbehandelingen zijn vrijgesteld van btw.

Verplaatsen afspraak

Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak kan ik geen andere cliënt meer inplannen en zal de afspraak in rekening worden gebracht. Net als bij niet verschijnen of te laat komen.