PRAKTISCHE INFO

Contact
Afspraak maken of samenwerking met jouw club bespreken? Mail me via info@claudiafuss.nl. Bij ruimte in mijn agenda ondersteun ik ook scholen en help ik jongeren met mentale uitdagingen die op GGZ wachtlijsten staan.

Werkwijze
Mijn diploma’s op allerlei gebieden (zoals lifecoachinggeestelijke begeleiding, psychosociale therapie, voeding en leefstijlstilte en lichaamswerk, psycho-oncologische therapie, leiderschapscoaching, medische kennis, symbolisch bewustzijn, veranderkunde en familie- en organisatieopstellingen) zet ik in om jou te helpen. Ik gebruik sport (boksen, krachttraining, voetbalvormen en Rots en Water training), ‘spel’ (rollenspellen en systeemopstellingen) en stilte als laagdrempelige manieren om nieuwe dingen over jezelf te weten te komen en om met elkaar in gesprek te gaan. Mijn ervaring als topsporter en sportcoach komen daarbij goed van pas!

We kijken samen welke aanpak jou het snelste verder helpt!

Locatie
Je vindt mijn werkruimte aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL in Berkel en Rodenrijs, met een aparte ingang, achteraan de oprit. De Randstadrail (Metrolijn E) stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen. Trajecten bij jou op de club zijn ook mogelijk bij meerdere talenten van één club achter elkaar en als mijn agenda het toelaat.

Tarieven
Mijn uurtarief voor particulieren is € 106,- (87,50 excl. btw). Een traject bestaat uit 10 sessies van een uur. Betaal je in één keer dan betaal je € 999,- incl. btw. Valt een traject onder de noemer psychosociale zorg, dan zijn de sessies vaak deels vergoed uit de aanvullende verzekering, vrijgesteld van btw en dus € 87,50 per uur min de vergoeding door je verzekering. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. Als jouw club of (een andere) organisatie betaalt voor de sessies gelden marktconforme tarieven in overleg. Graag onderzoek ik gratis en vrijblijvend met je wat ik voor je kan betekenen.

Algemene voorwaarden
Mijn algemene voorwaarden en privacyreglement vind je hier.