Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over de leiding nemen in je eigen leven. Het doorgronden van jezelf binnen je omgeving helpt daarbij. Vaak is het nodig om iets op te ruimen dat aan jouw persoonlijk leiderschap in de weg staat. Als het ware schoon schip te maken voor je verder kunt.

In mijn leiderschapstrajecten help ik jouw persoonlijk leiderschap onder meer via systemisch coachen te versterken. We onderzoeken belemmeringen, wie of wat daarmee samenhangt en wat er nodig is om volledig in je kracht staan. Je krijgt hierdoor meer zelfinzicht, innerlijke rust en overzicht om de juiste stappen te zetten in je leven. Zodat je met jouw unieke talenten zonder terughoudendheid iets moois kan doen voor de wereld.

In een traject is er onder meer aandacht voor:

  • wat jij nodig hebt en wat jou belemmert
  • wat jou voedt op het niveau van denken, voelen, intuïtie, sociale systemen en bezieling
  • hoe een persoonlijke missie, visie en je kernwaarden jou kunnen helpen je koers te bepalen.

De Jong Leiderschap trajecten zijn effectieve kortdurende trajecten waar je verdieping, verbinding en verandering terug vindt. Het zijn unieke inspiratiereizen waarin je jezelf beter leert kennen, weer bezield raakt, oude wonden heelt en onderzoekt wat nodig is om de leiding in je eigen leven te nemen. Ik loop graag een stukje met je mee op jouw reis.