ZIELSVERKENNING EN WAARHEIDSVINDING

Voor wie
Voor iedereen die verdieping zoekt op het gebied van zingeving, levensbeschouwing en spiritualiteit en voor wie de verbinding met zijn ziel en met ‘het andere’ wil ervaren.

Inhoud
Je bent bij mij aan het goede adres als het gaat om gespreksthema’s als levensmissie, symbolisch bewustzijn, godsbeleving, mystieke ervaringen, leven voor en na de dood, reïncarnatie, buitenzintuiglijke waarneming en de relatie tussen lichaam, ziel, geest en denken. En ook voor het verkennen van jouw waarheid bij woorden als hemel, hel, God(in), je hogere zelf, Allah, Tao, Boeddha, spiritueel ontwaken, lichtwezens, innerlijke heling, christusenergie en zelfliefde.

Jouw definitie en beelden bij begrippen bepalen je kijk op het leven, je geestelijke ruimte, je veerkracht om met tegenslag om te gaan, de mate waarin je verbinding kunt maken met jezelf, anderen en het andere en je intuïtieve ontwikkeling.

Er is ook ruimte voor het ontwikkelen van beelden en gevoelens over je ziel en over ‘iets dat jou overstijgt’, ook wel het geheimvolle of ‘het andere’ genoemd. We kunnen de besproken thema’s tot leven brengen via ervaringsgerichte werkvormen.

Opzet
Het traject Zielsverkenning en Waarheidsvinding beslaat vijf gesprekken van circa anderhalf uur. We besteden aandacht aan dat wat jou bezig houdt. Als je prijs stelt op ervaringsgerichte werkvormen dan kun je via een ‘opstelling van je ziel’ de kracht en uitdagingen van je voorouders, je zielenbewustzijn en de onvoorwaardelijke liefde van ‘het andere’ ervaren. Via geleide meditaties en visualisaties kun je jouw ziel, de overstijgende Ziel en de relatie daartussen ook op een andere manier verkennen. Tussen de gesprekken zit meestal twee weken, zodat je de opgedane indrukken en inzichten kunt verwerken. Je krijgt tussendoor huiswerk mee.

Aan de slag!
Dit programma is openend en verrijkend en vind je nergens anders. Lijkt het je wat om de verbinding met je zelf en ‘het andere’ te versterken of zoek je verdieping op een ander levensbeschouwelijk vlak? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis!

“Hier was ik echt aan toe. Heel bijzonder hoe kracht, aardsheid, nuchterheid en puur bewustzijn samenkomen.” Lianne