JONG LEIDERSCHAP PROGRAMMA

Voor wie
Voor mensen tussen de 16 en 30 jaar die hun persoonlijke kracht willen versterken en hun effectiviteit willen verhogen.

Inhoud
Een nieuwe baan, je eerste team als manager, alsnog een gooi doen naar een olympische medaille, nu wel de liefde van je leven durven aanspreken, anderen meekrijgen met jouw ideeën, sterk overkomen zonder te verharden, je zelfverzekerder voelen in gezelschap of omgaan met een lastige baas? In dit programma is er ruimte om jezelf nog beter te leren kennen en meer zelfvertrouwen te ervaren, je grenzen (en die van anderen) te verkennen, oud zeer los te laten en nieuwe vaardigheden op te doen. Daardoor voel je je prettiger, sta je sterker in je schoenen en kun je krachtiger, respectvoller en doelgerichter te werk gaan. In dit programma vind je onder meer:

  • inzicht in oorzaken en gevolgen van dingen waar je tegenaan loopt
  • praktische tools om je krachtig en energiek te voelen en zo over te komen
  • handvatten om om te gaan met de krachtenvelden om je heen
  • persoonlijke ontwikkeling gericht op zelfvertrouwen, verbinding en communicatie
  • een sparringpartner met veel werk- en levenservaring.

Opzet
Het programma bestaat in totaal uit 7 gesprekken van circa anderhalf uur. Gemiddeld zit er meestal 2 à 3 weken tussen de gesprekken en plannen we het zevende gesprek zo’n twee maanden na het zesde. Dan zetten we de puntjes op de i. Het programma omvat in elk geval bovenstaande elementen. Daarnaast is elk traject maatwerk, omdat jij uniek bent en we aan de slag gaan met vraagstukken die in jouw leven spelen. We onderzoeken jouw uitdaging(en), de achtergrond en gevolgen ervan, gaan aan de slag met praktische, ervaringsgerichte verandertools en spelen rollenspellen.

Aan de slag!
Lijkt het je wat om op deze manier je zelfvertrouwen en zelfkennis te vergroten en je persoonlijk leiderschap te versterken? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis!

“Toen jij voorstelde om ademhalingsoefeningen in te zetten om mijn persoonlijke effectiviteit te verhogen verwachtte ik daar eerlijk gezegd weinig van. Maar al na één gesprek merkte ik dat mijn concentratie verbeterde en dat ik energie over had na een drukke dag.” Martijn

“Niet normaal dat een organisatie-opstelling zoveel inzicht geeft en hoe jij in het rollenspel de houding en het gedrag van mijn leidinggevende had! Het doorzien van wat er op de achtergrond speelt gaf heel goede handvatten om een nieuwe strategie te kiezen. En misschien belangrijker… mijn werk (en leven!) is er een stuk leuker door geworden.” Susan