PROGRAMMA BEZIELING EN LEIDERSCHAP

Voor wie
Voor iedereen die via een gedegen opbouw op zoek wil naar zelfinzicht, verbinding, heling en krachtig persoonlijk leiderschap.

Inhoud
Het programma Bezieling en Leiderschap is een ervaringsgerichte inspiratiereis, gericht op verdieping, verbinding en verandering. Je leert jezelf beter kennen via gesprekken, visualisatie en opdrachten rondom de thema’s bezieling, identiteit en vitaliteit. Je krijgt inzicht in je relatie met anderen via familie-, relatie- en organisatie-opstellingen. Van dit programma mag je in elk geval verwachten:

  • praktische handvatten om te ontdekken wie jij ten diepste bent, wat jou uniek maakt en wie of wat jou inspireert
  • inzicht in wat goede zelfzorg voor jou betekent op fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel vlak
  • de ervaring hoe dynamiek uit je gezin van herkomst je handelen van nu beïnvloedt
  • het aanpakken van concrete uitdagingen op het gebied van levenskunst, familie, relaties en/of werk
  • een boost van je persoonlijk leiderschap door inzicht in je belangrijkste belemmering én dat wat nodig is om tot volle wasdom te komen
  • een betere samenwerking van je verstand en hart
  • versterking van je intuïtie, focus en waarnemingsvermogen.

Opzet
Het programma bestaat uit 10 gesprekken van circa twee uur en omvat in elk geval bovenstaande elementen. Daarnaast is elk traject maatwerk, omdat jij uniek bent en we aan de slag gaan met vraagstukken die in jouw leven spelen. Het programma wordt vooral gevolgd door ondernemers en senior managers, maar staat open voor iedereen die voelt dat het tijd is voor een verdiepende inspiratiereis. Het biedt ruimte om persoonlijke ontwikkeling hand in hand te laten gaan met zakelijke uitdagingen op het gebied van personeel, organisatie en management.

Het programma bevat kennis en wijsheid uit onder meer de psychologie, sociologie, communicatieleer, zingeving en spiritualiteit, (management)filosofie en veranderkunde. Omdat bezieling draait om beleving, werk ik met ervaringsgerichte werkvormen zoals geleide meditatie, visualisatie en systemisch coachen. Gezien de hoge impact van de sessies is mijn advies om steeds circa 3 weken tussen de gesprekken te plannen om de veranderingen een plek te geven.

Aan de slag!
Dit programma is intensief en transformerend en vind je nergens anders. Lijkt het je wat om grote stappen te zetten in je leven en je verbinding met jezelf en anderen te versterken? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis!

“Echt een empowerment programma! Het maakt tegelijk zachter en krachtiger. Veel inzicht gekregen in mezelf en de kant die ik op wil. En ik heb ook een aantal persoonlijke issues aangepakt die ik al veel te lang had laten gaan. Blijvend veranderd en dieper verankerd. Heel erg bedankt Claudia!” Diana

  • Het programma Bezieling en Leiderschap bouwt voort op eerdere programma’s. Elementen uit die trajecten invoegen in dit programma? Geen probleem!