LOOPBAANCOACHING

Voor wie
Voor iedereen die een betekenisvolle volgende stap wil zetten.

Inhoud
Er zijn vele manieren om inzicht te krijgen in een volgende stap in je carrière. Bij mij ligt de focus op werk vinden dat dicht bij je hart ligt. Dat echt bij je past. Waar je energie van krijgt. Werk dat aansluit bij je talenten en dat niet voortbouwt op overlevingsstrategieën. Daarom gaan we op zoek naar wie jij bent, naar waar je van houdt, naar wat jou voedt, naar wat je belemmert en naar je levensmissie. Ik werk niet met lange vragenlijsten of intelligente managementtools. Ik werk met jou.

Opzet
Het traject bestaat uit 5 gesprekken van circa anderhalf uur en omvat in elk geval bovenstaande elementen. Daarnaast is elk traject maatwerk, omdat jij uniek bent. Patronen en uitdagingen uit je jeugd herhalen zich vaak in je werk. Daar hebben we oog voor. En vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld zelfvertrouwen, assertiviteit, autoriteit, werk-privé balans of delegeren nemen we mee. Ik werk analytisch, intuïtief en ervaringsgericht. Je krijgt na elk gesprek huiswerk in de vorm van oefeningen of uitzoekwerk.

Aan de slag!
Dit traject is verdiepend, verhelderend en geeft richting en focus. Lijkt het je wat om op deze manier in jezelf en je levensmissie te investeren? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis!

“Ik had al ergens een assessment gedaan, maar dacht wat kan ik hiermee? Ik had in het begin even moeite om mezelf te laten zien. Jij had me zo door. Maar ik snap nu dat het erom gaat dat ik mezelf doorkreeg. Toen ik daar doorheen was voelde ik veel meer ruimte. De opstellingen vond ik soms pijnlijk maar heel duidelijk. Ik zag wat jij ‘rode draden’ noemt. En niet te vergeten vond ik een baan waar ik anders niet eens naar had gekeken!” Heleen