Van hoofd naar hart

Ben jij een controlefreak, een pleaser, een perfectionist of een piekeraar? Sta je op een scharnierpunt in je leven? Wil jij de krachtigste versie van jezelf worden, zonder angsten en gepieker? Dan begint hier voor jou de weg van hoofd naar hart!

Veel mensen denken, minder mensen voelen. Kinderen hebben vaak een blind vertrouwen in zichzelf, luisteren naar hun gevoel en uiten dit. Ouders vinden dat niet altijd passend en sturen hun kinderen bij. Op zich logisch, maar bij een groot verantwoordelijkheidsgevoel kan hierdoor een angst om fouten te maken ontstaan. In de jeugd en na ingrijpende ervaringen worden ook andere strategieën ontwikkeld om het leven aan te gaan. Verder leven wij in een veelal rationeel georiënteerde wereld, waarin het normaal is dat presteren voorop staat. Door al deze oorzaken kan het gebeuren dat je het contact verliest met je hart, je gevoel en je diepste unieke verlangens.

Via uitleg over het ontstaan van je overlevingsstrategieën en via geleide visualisaties en meditatie kun je dichter bij je eigen innerlijke kracht komen. Je leert angst, stress en negatieve overtuigingen los te laten en je innerlijke kracht te activeren, waardoor je (weer) verbinding met jezelf gaat ervaren, je identiteit versterkt, gemakkelijker keuzes kan maken en rustiger in het leven komt te staan.

Deze workshop is erop gericht via praktische oefeningen de weg van hoofd naar hart te gaan.

Meer informatie over de avonden en info over aanmelden vind je op de hoofdpagina.