Welkom

Van harte welkom op mijn website! Je leest hier iets meer over mijn werk: het begeleiden van mensen en organisaties. Bij organisaties word ik ingezet als leiderschapscoach, vertrouwenspersoon, interim-manager (o.a. bij cultuurverandering) en voor het leiden van moreel beraad. Daarnaast benut ik mijn kennis van ‘mens, wereld en kosmos’ binnen en buiten de gezondheidszorg via persoonlijke begeleiding.

Bij persoonlijke begeleiding is elke vraag uniek. Elk leven is uniek, daarom is geen consult hetzelfde. Ik werk deels intuïtief, deels analytisch, met verdiepende gesprekken, geleide meditatie en een werkvorm die ik ‘opstelling van je ziel’ noem. Ik heb gewerkt met mensen in de leeftijd van 6 tot 104 jaar. Op dit moment begeleid ik vooral volwassenen die op zoek zijn naar zelfinzicht en heling, vaak op een reis van ‘hoofd naar hart’. Gevoel en intuïtie zijn voor mij als ‘denker’ heel belangrijk. Dit komt terug in mijn werkvormen. Meer daarover lees je hier

Deze website is vooral bedoeld om te inspireren. Ze is het resultaat van mijn eigen zoektocht naar zelfinzicht en van vele mooie gesprekken over de mysteriën van het leven. Wellicht tref je er iets dat je aanspreekt.