Welkom

Van harte welkom op mijn website! Je kunt bij mij terecht bij ziekte, onrust en levensvragen en op scharnierpunten in je leven, ook in de laatste levensfase. 

We verkennen de oorzaak en betekenis van je pijn, gevoelens of levensvraag en vergroten je zelfinzicht, rust en vitaliteit. Verder werk ik o.a. met ontspanningsoefeningen, geleide meditatie, leefstijlverandering en opstellingen. Je lichaam drukt vaak heel precies uit in klachten wat je geest je wil zeggen. 

Ik werk deels intuïtief, deels analytisch en put onder meer uit de psychologie, filosofie, geneeskunde en diverse religieuze stromingen. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen vanaf 6 jaar tot ouderen van 100+ en mijn hulp wordt aangemerkt als psychosociale en spirituele zorg. 

Door diverse opleidingen te volgen ben ik o.a. gespecialiseerd in zingeving, begeleiding bij kanker en levenseinde, spirituele ontwikkeling, omgaan met stress, angst, verdriet en burn-out, klachtensymboliek en bijzondere ervaringen. Mijn ervaring deed ik op in mijn praktijk, door het begeleiden van mensen in diverse hospices en als zzp-er in de geestelijke gezondheidszorg.

Je kunt zonder doorverwijzing bij me terecht en in veel gevallen worden de consulten (deels) vergoed door zorgverzekeraars. 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Meer over mijn werkwijze lees je hier. Meer over mijn achtergrond lees je hier. Voor leiderschapscoaching kijk hier