Welkom

Van harte welkom op mijn website! Ik houd me binnen organisaties o.a. bezig met strategisch advies en verandermanagement. Daarnaast begeleid ik vanuit mijn praktijk mensen bij zelfinzicht, groei en heling. Over die geestelijke begeleiding gaat deze website. 

Met liefde help ik jou in een zware tijd, bij geestelijke en lichamelijke klachten of bij het ontdekken van je diepste wezen. Jouw levensverhaal staat bij mij centraal. Ik luister naar je en stel soms verdiepende vragen. Als je het fijn vindt werk ik met geleide meditatie, gebed en lichtwerk voor het ervaren van verbinding, innerlijke rust en liefde. In sommige omstandigheden is het weer kunnen voelen van een klein beetje licht al heel wat. Voor mijn oudste cliënte gold dat, ze was 103 jaar. Verder kunnen mindfulness, een familie-opstelling, ziekte-opstelling of ritueel soms bijdragen aan heling, zelfinzicht, herstel van balans, verwerken van trauma’s en complexen en het zuiveren van je ziel. 

Deze website is mede het resultaat van mijn eigen zoektocht naar zelfinzicht en godsbeleving. En van vele mooie gesprekken over de mysteriën van het leven. Wellicht vind je er iets dat je aanspreekt.