Welkom

Van harte welkom op mijn website! Ik ben gespecialiseerd in begeleiding bij verandering: voor mensen en organisaties. Deze website is gericht op zorg*. Je kunt bij mij terecht bij ziekte, onrust en levensvragen en op scharnierpunten in je leven, ook in de laatste levensfase. Mijn hulp wordt aangemerkt als psychosociale zorg en/of als geestelijke begeleiding. 

Elke vraag is uniek. Elk leven is uniek. Daarom is geen consult hetzelfde. Ik kijk met je naar je levensverhaal of naar de situatie waarin je je bevindt, om betekenis te geven aan pijn, stress, emoties of levensvragen. Hierdoor kan meer zelfinzicht, overzicht en rust ontstaan. Als je geestelijke en/of lichamelijke klachten hebt kunnen we werken aan het verminderen daarvan via ontspanningsoefeningen, geleide meditatie, leefstijlverandering en/of een familie-opstelling.

Bij mijn begeleiding werk ik deels intuïtief, deels analytisch. Ik haal mijn inspiratie onder meer uit de psychologie, diverse religieuze stromingen, filosofie en (natuur)geneeskunde. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen vanaf 6 jaar tot ouderen van 100+.

Door diverse opleidingen te volgen ben ik o.a. gespecialiseerd in hulp bij zingeving, spirituele ontwikkeling, begeleiding bij kanker en levenseinde, omgaan met stress, angst, verdriet en burn-out, klachtensymboliek en bijzondere ervaringen. Mijn ervaring deed ik op in mijn praktijk, als zzp-er in de geestelijke gezondheidszorg, door het begeleiden van mensen in diverse hospices en door het geven van workshops en lezingen.

Je kunt zonder doorverwijzing bij me terecht en in veel gevallen worden de consulten (deels) vergoed door zorgverzekeraars. 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Meer over mijn werkwijze lees je hier. Meer over mijn achtergrond lees je hier.

* Voor begeleiding bij verandering in organisaties kijk hier