Welkom

Van harte welkom op mijn website! Ik houd me binnen organisaties bezig met strategisch advies en verandermanagement. Daarnaast begeleid ik mensen binnen en buiten de gezondheidszorg bij groei en heling. Over die geestelijke begeleiding gaat deze website. 

Het prachtige van mijn werk is dat ik steeds fantastische mensen mag helpen in een zware tijd of bij het ontdekken van hun diepste wezen. De oudste was 103 jaar oud! Of je nu jezelf beter wilt leren kennen, midden in een persoonlijke crisis zit of levensvragen hebt, jouw levensverhaal staat bij mij centraal. Ik luister naar je en stel soms verdiepende vragen. Als je het fijn vindt werk ik met geleide meditatie, gebed en lichtwerk. Het ultieme doel van een sessie is het ervaren van innerlijke rust, verbinding en onvoorwaardelijke liefde. Maar in sommige omstandigheden is een heel klein beetje licht kunnen voelen al heel wat. 

Deze website is het resultaat van mijn eigen zoektocht naar zelfinzicht en godsbeleving. En van vele mooie gesprekken over de mysteriën van het leven. Wellicht vind je er iets dat je aanspreekt.