Welkom

Welkom, ik ben Claudia Füss. Illumica is mijn praktijk voor levensvragen. Graag stel ik me hier kort aan je voor. Vanuit mijn praktijk werk ik als geestelijk begeleider, psychosociaal therapeut en leiderschapscoach. Bij gelegenheid spring ik bij als interim-geestelijk verzorger en begeleid ik organisaties bij verandering.

Met liefde help ik jou in een zware tijd, bij geestelijke en lichamelijke klachten en bij het ontdekken van je diepste wezen. Er zijn talloze situaties waarin het fijn kan zijn als er voor korte of wat langere tijd even iemand met je mee loopt. Veel besproken onderwerpen zijn omgaan met angst, stress, verdriet, onrust, leegte, gebrek aan zingeving, identiteitsproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, pijn, religieuze vragen en levensvragen. We onderzoeken hoe jij weer houvast, richting en balans kunt ervaren. In sommige omstandigheden is het weer kunnen ervaren van een klein beetje licht al heel wat. Voor mijn oudste cliënte gold dat, ze was 103 jaar. 

Jouw levensverhaal staat bij mij centraal. Ik bied een luisterend oor en stel verdiepende vragen. Als je het fijn vindt werk ik met geleide meditatie, gebed en lichtwerk voor het ervaren van verbinding, innerlijke rust en liefde. Soms kan ook mindfulness, een familie-opstelling, ziekte-opstelling of ritueel bijdragen aan heling, herstel van balans en bij het verwerken van trauma’s en complexen. Inzicht krijgen in jezelf, daar draaien onze ontmoetingen om. Je zou Illumica dan ook een werkplaats voor de ziel kunnen noemen. 

Deze website is het resultaat van mijn eigen zoektocht naar zelfinzicht en godsbeleving en van vele mooie gesprekken over de mysteriën van het leven. Wellicht vind je er iets dat je aanspreekt.

Kijk hier voor meer informatie over mijn werkwijze en hier voor een kijkje in mijn levenswandel.