Welkom

Van harte welkom op mijn website! Je leest hier iets meer over mijn werk: het begeleiden van mensen en organisaties bij verandering. Bij organisaties ben ik onder meer actief als leiderschapscoach, vertrouwenspersoon, interim-manager, projectleider en leid ik moreel beraad. Daarnaast benut ik mijn kennis van ‘mens, wereld en kosmos’ binnen en buiten de gezondheidszorg via persoonlijke begeleiding: coaching, therapie en geestelijke begeleiding. Deze website gaat vooral over persoonlijke begeleiding, spiritualiteit, levenskunst en de mysteriën van het leven. 

Bij persoonlijke begeleiding is elke vraag uniek en geen consult hetzelfde. Met een luisterend oor, verdiepende vragen, diverse meditatievormen en andere methodieken heb ik gewerkt met mensen in de leeftijd van 6 tot 104 jaar. Op dit moment begeleid ik vooral volwassenen die op zoek zijn naar zelfinzicht en heling of die bezig zijn aan een reis van ‘hoofd naar hart’. Gevoel en intuïtie zijn voor mij als ‘strategisch denker’ heel belangrijk. Dit komt terug in mijn werkvormen. 

Deze website is vooral bedoeld om te inspireren. Ze is het resultaat van mijn eigen zoektocht naar zelfinzicht en van vele mooie gesprekken over de mysteriën van het leven. Wellicht tref je er iets dat je aanspreekt.