Tarieven en contact

Tarieven 

  • Zorgconsult*
    • 45 minuten € 65,-
    • 90 minuten € 120,-
    • telefonisch consult 10 x 30 minuten € 500,-
  • Zakelijk consult: in overleg
  • Lezingen, workshops, trainingen: in overleg

* De zorgbehandelingen zijn vrijgesteld van btw en worden (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars.

Vergoeding zorgverzekeraars 

Op basis van mijn diploma’s, ervaring en lidmaatschap bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (Het NVPA) worden mijn zorgconsulten (deels) vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. Uit de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering blijkt hoe dat voor jou geregeld is. De behandelingen vallen onder de rubriek “Alternatieve geneeswijzen en psychosociale therapie”. Het NVPA heeft de vergoedingen voor je op een rij gezet. Neem voor het consult zelf contact op met je zorgverzekeraar wanneer je twijfelt. Bij vergoeding uit de aanvullende verzekering betaal je niet eerst eigen risico. Je kunt bovendien rechtstreeks bij mij terecht zonder een verwijzing van je huisarts of specialist.

Afspraak maken 

Wil je een afspraak maken, stuur me dan een mailtje met je wensen en telefoonnummer naar claudiafuss@hetnet.nl. Dan neem ik telefonisch contact met je op en bespreken we hoe ik je kan helpen. 

Ook voor lezingen, workshops en trainingen kun je me bereiken via claudiafuss@hetnet.nl. Dan maken we in overleg een programma op maat. Ook in de avonden mogelijk. De bedragen voor in-company trainingen en professionaliseringstrajecten op team- of organisatie niveau, worden vastgesteld op basis van een inventarisatie ten aanzien van de behoefte, hoeveelheid deelnemers, benodigde voorbereidingstijd, reiskosten etc.

Locatie en parkeren

Tenzij anders is afgesproken vinden de gesprekken telefonisch plaats of aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL te Berkel en Rodenrijs. Parkeren kan op de oprit of op het openbare parkeerterrein bij winkelcentrum het Gouden Hart, op circa 1 minuut loopafstand. Denk in dat laatste geval aan de blauwe kaart. Metrolijn E, de Randstadrail, stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen.

Verplaatsen afspraak

Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak kan ik geen andere cliënt meer inplannen en zal de afspraak in rekening worden gebracht. Net als bij niet verschijnen of te laat komen.