Cursussen

De volgende cursussen zijn op aanvraag te volgen:

* Kracht door bewustwording

* Groeien naar innerlijk leiderschap

* Rondom sterven en

* Esoterisch Bijbellezen.

 

De cursussen zijn gericht op zelfinzicht en vitaliteit. Ze zijn bedoeld om je te inspireren en om je te laten groeien, maar ook om blokkades, angst of onrust weg te nemen en om zo dicht mogelijk bij je ware essentie te komen.

In de cursussen leert iedereen van iedereen, heerst een open en respectvolle sfeer en is er volop ruimte voor vragen. Wat deelnemers delen blijft vertrouwelijk.

Elke cursus duurt twee avonden, met uitzondering van de cursus ‘Groeien naar innerlijk leiderschap’, die negen avonden omvat. Ik werk met maximaal acht deelnemers per groep op avonden van 20.00 uur tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. De kosten per avond bedragen € 25,- p.p. voor particulieren (inclusief koffie en thee). 

De cursussen starten op dit moment alleen op aanvraag. Wil je als particulier deelnemen, heb je zelf een groep samengesteld, wil je dat ik een lezing voor je verzorg of heb je als bedrijf of instelling interesse om een cursus op locatie te volgen? Mail me dan via claudiafuss@hetnet.nl.

Vermeldt daarbij je naam, de naam van de cursus en een korte motivatie waarom je wil deelnemen, dan neem ik vervolgens contact met je op over de mogelijkheden. Wanneer een cursus start ontvang je een overzicht met aanbevolen literatuur.