Praktische info

Tarieven 

  • Zorgconsult
    • 45 minuten € 65,-
    • 90 minuten € 120,-
  • Zakelijk consult: in overleg
  • Lezingen, workshops, trainingen: in overleg

De zorgbehandelingen zijn vrijgesteld van btw.

Gespreksduur en planning 

Wil je een afspraak maken? Stuur me dan een mailtje met je wensen of hulpvraag naar claudiafuss@hetnet.nl. Dan neem ik contact met je op en bepalen we de datum en gespreksduur van het consult. Meestal zijn enkele gesprekken voldoende om je weer op weg te helpen. Bij onderliggende problematiek kan het zinvol blijken om het aantal afspraken uit te breiden.

Ook voor lezingen, workshops en trainingen over thema’s als leven en dood, spiritualiteit en zingeving kun je mij bereiken via claudiafuss@hetnet.nl. Dan maken we in overleg een programma op maat. Ook in de avonden mogelijk. De bedragen voor in-company trainingen en professionaliseringstrajecten op team- of organisatie niveau, worden vastgesteld op basis van een inventarisatie ten aanzien van de behoefte, hoeveelheid deelnemers, benodigde voorbereidingstijd, reiskosten etc.

Vergoeding zorgverzekeraars 

Op basis van mijn diploma’s, ervaring en lidmaatschap bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (Het NVPA) worden mijn therapieconsulten (deels) vergoed door zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Uit de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering blijkt hoe dat voor jou geregeld is. De behandelingen vallen onder de rubriek “Alternatieve geneeswijzen en psychosociale therapie”. Het NVPA heeft de vergoedingen voor je op een rij gezet. Neem bij twijfel over de vergoeding voorafgaand aan het consult zelf even contact op met je zorgverzekeraar. 

Je kunt rechtstreeks bij mij terecht zonder een verwijzing van je huisarts of specialist en bij aanspraak op je aanvullende verzekering betaal je niet eerst eigen risico.

Locatie en parkeren

De gesprekken vinden plaats aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL te Berkel en Rodenrijs. Ik houd praktijk aan huis.

Parkeren kan op de oprit of op het openbare parkeerterrein bij winkelcentrum het Gouden Hart, op circa 1 minuut loopafstand. Denk in dat laatste geval aan de blauwe kaart. Metrolijn E, de Randstadrail, stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen.

Verplaatsen afspraak

Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak kan ik geen andere cliënt meer inplannen en zal de afspraak in rekening worden gebracht. Net als bij niet verschijnen of te laat komen.