Praktische info

Tarieven 

* De zorgbehandelingen zijn vrijgesteld van btw en worden (deels) vergoed door zorgverzekeraars.

Vergoeding zorgverzekeraars 

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (Het NVPA), waardoor mijn zorgconsulten in diverse gevallen (deels) worden vergoed door zorgverzekeraars. Uit de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering blijkt hoe dat voor jou geregeld is. De behandelingen vallen meestal onder de rubriek “Alternatieve geneeswijzen en psychosociale therapie”. Het NVPA heeft de vergoedingen voor je op een rij gezet. Neem voor een consult zelf contact op met je zorgverzekeraar. Bij vergoeding uit de aanvullende verzekering betaal je niet eerst eigen risico. Je kunt bovendien rechtstreeks bij mij terecht zonder een verwijzing van je huisarts of specialist.

Afspraak maken 

Wil je een afspraak maken, stuur me dan een mailtje met je wensen en telefoonnummer naar claudiafuss@hetnet.nl. Dan neem ik telefonisch contact met je op en bespreken we hoe ik je kan helpen.

Ook voor de cursussen, lezingen en workshops kun je me bereiken via claudiafuss@hetnet.nl.

Locatie en parkeren

Tenzij anders afgesproken vinden de gesprekken plaats aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL te Berkel en Rodenrijs. Parkeren kan bij consulten op de oprit en bij cursussen op het openbare parkeerterrein bij winkelcentrum het Gouden Hart, op circa 1 minuut loopafstand. Denk in dat laatste geval aan de blauwe kaart. Metrolijn E, de Randstadrail, stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen.

Verplaatsen afspraak

Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak kan ik geen andere cliënt meer inplannen en zal de afspraak in rekening worden gebracht. Net als bij niet verschijnen of te laat komen.