LEIDERSCHAP

Naast begeleiding bij levensvragen bied ik begeleiding bij organisatievraagstukken en bij het versterken van persoonlijk leiderschap.

Organisatievraagstukken
Sinds 1997 houd ik me bezig met cultuurverandering, kwaliteitsverbetering, teamontwikkeling en het oplossen van conflicten. Van verandering brengen in een schijnbaar ongrijpbare onderstroom tot een verandertraject waar jij graag een paar extra ogen buiten je organisatie bij benut. Ik denk graag met je mee.

Persoonlijk leiderschap
Diverse professionals, managers, ondernemers en toezichthouders slijpen hier al jaren periodiek hun geest. Er is ruimte voor persoonlijke en strategische reflectie. Een verandering in je persoonlijke leven raakt immers vaak je werk. En vastgelopen werkprocessen ontstaan regelmatig door persoonlijke hindernissen.

We bekijken jouw vraagstuk van alle kanten, zoeken praktische oplossingen en streven naar het benutten van jouw volledige potentieel. Er is ruimte voor bezinning en ik werk regelmatig met familie- en organisatieopstellingen.

Stuur me even een mailtje als je in gesprek wilt komen, ik help je graag. Wil je meer weten over de leiderschapstrajecten die ik aanbied en over mijn visie op organisatieontwikkeling? Kijk dan hier.