Vitaal leiderschap

Vitaliteitsprogramma voor iedereen die gezond is, maar een krachtiger versie van zichzelf wil worden. We gaan aan de slag met onder meer voeding, ademhaling, beweging, mindset en zelfvertrouwen. Daarnaast verkennen we hoe het zit met de balans tussen voelen en denken en werken we aan een persoonlijk doel dat jij wilt bereiken.

In 5 sessies van 90 minuten ga jij met je lichamelijke en geestelijke vitaliteit aan de slag. Ik geef uitleg over lichaam en geest en je krijgt oefeningen en huiswerk, zodat je weet hoe jij verder kunt werken aan:

  • ademhaling en ontspanning
  • gezonde voeding
  • beweging
  • een positieve mindset
  • doelen stellen
  • je zelfvertrouwen.

Tussen de gesprekken door krijg je huiswerk om je vitaliteit te verbeteren en om beter naar jezelf te leren luisteren. Als je een onderdeel van het programma al onder de knie hebt of minder interessant vindt, zetten we er een ander onderdeel voor in de plaats, bijvoorbeeld werken aan een relatie, een familie-opstelling of spirituele verdieping.

Share this Post