Innerlijk leiderschap

Uniek bij Illumica is een programma voor innerlijke ontwikkeling en heling dat bestaat uit 9 themasessies van 1,5 uur. Het programma is gebaseerd op oosterse en westerse wijsheidsleren, psychologie, mindfulness, veranderkunde en energetische werkvormen als meditatie, visualisatie, systeem- en lichtwerk. Het is ook inzetbaar bij uitdagingen als burn-out, depressie, identiteitsproblematiek en gebrek aan zelfvertrouwen.

De gesprekken helpen je om niet-helpende patronen en overtuigingen achter te laten en je leven te transformeren. Je word je gaandeweg meer bewust van jezelf, je plek in de wereld en van een kracht die je onvoorwaardelijke liefde, God of je hoger zelf kunt noemen.

Het programma op hoofdlijnen:

  1. Je levensweg. Je verhaal, je uitdagingen, je verlangens. Fasen van innerlijke ontwikkeling. Jezelf open stellen voor het goede. Een familie-opstelling met poppetjes. Meditatie van het Licht.
  2. Het onbewuste. Het uitdiepen van je verhaal. Wat vertellen je dromen en klachten jou. Verbinding met hemel en aarde tijdens je ontwikkelingsweg. Grondingsmeditatie: tot jezelf komen.
  3. Anders kijken naar jezelf. Inzicht in verschillende onderdelen van jezelf. Lichaam, ziel, geest. Je innerlijke kind omarmen. Energetische bescherming. Inzichtmeditatie: jezelf leren kennen.
  4. Het opruimen van overbodige dingen. Afscheid nemen van niet helpende gewoontes, gedachten en personen. Reinigingsmeditatie: negativiteit loslaten. Opstelling van je ziel.
  5. Je transformatie verder vormgeven. Je passies ontdekken. Het omarmen van nieuwe gewoonten. De rol van stilte, voeding, het doorgronden van psyche, beweging, energie, meditatie en gebed. Visualisatie van de spiegel.
  6. Afwachten. De kunst van het niets doen. Wu wei. Jij als onderdeel van een groter geheel. Open staan voor ‘toeval’. De kracht van vergeving en dankbaarheid. Een Tibetaans gedicht.
  7. Jezelf liefhebben. Zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Bevrijding van angst en twijfel. Acceptatie versus transformatie. Autobiografische schrijfoefening. Meditatie: ja zeggen tegen jezelf.
  8. Je levensmissie. Je levensdoel vinden. Je talenten delen. Innerlijk weten, intuïtie, bijzondere ervaringen, andere dimensies. Meditatie: een bijzondere ontmoeting.
  9. Innerlijk leiderschap. Welke veranderingen heb je doorgemaakt de afgelopen maanden? Verbonden blijven. Het licht aantrekken, het onlicht weren. De kracht van liefdevolle intentie. Eindmeditatie.

Elk gesprek wordt gestart met een lichtsessie of korte meditatie. Bij dit programma krijg je huiswerk en oefeningen mee om je innerlijke reis verder vorm te geven.

Share this Post