Lichtsessie

Als klein meisje zat ik elke avond op mijn knietjes voor mijn bed te bidden. Elke avond hield ik anderen even in het licht.

Een lichtsessie lijkt daar een beetje op. Een gebed, een samenzijn, maar dan zonder vraag en zonder doel. We laten het Licht het werk doen.

Jij hoeft alleen rustig te gaan zitten. Ik laat liefde, licht en kracht door me heen stromen, verbind me met het goddelijke. Daarnaast houd ik een uitnodigende ruimte voor je open. We hebben geen doel, ik stel geen vragen, ik nodig je alleen uit op zielsniveau. Licht en liefde doen vervolgens wat goed is voor dat moment. Sommige mensen ervaren lichamelijke sensaties, gevoelens, zien beelden of krijgen inzichten, anderen voelen niets of ervaren simpelweg rust. Soms mag ik je tijdens zo’n sessie ook iets vertellen, iets wat ‘gezegd mag worden’.

Het mooiste is als je je ervaringen kan laten zijn wat ze zijn. Ze niet te interpreteren, maar ze in dankbaarheid te ontvangen.

*

Mahatma Gandhi zei ooit: “Wees zelf de verandering die je voor deze wereld wenst”. Het zou mooi zijn als we zelf het licht kunnen zijn dat we voor de wereld wensen.

Share this Post