Lichtsessie

Als klein meisje zat ik elke avond op mijn knietjes voor mijn bed te bidden. Mijn moeder moedigde me aan om voor alle mensen te bidden die het nodig hadden. Elke avond waren het anderen die ik even in het licht hield.

Zo werkt een lichtsessie eigenlijk ook. Jij richt je ‘naar binnen’. Dat betekent dat je niks anders hoeft te doen dan rustig adem te halen. Ik ‘vul me’ met liefde, licht en kracht en maak een lijntje met het goddelijke. Daarnaast houd ik jou in mijn aandacht. We hebben geen doel, ik stel geen vragen, ik nodig je alleen uit. Als jij je ervoor open stelt, openen zowel mijn verbinding als jouw verbinding met het goddelijke. Licht en liefde doen vervolgens het werk. Ze doen wat goed is voor dat moment. Sommige mensen ervaren iets, anderen niets of simpelweg rust. Soms krijg ik ook iets voor je door.

Mahatma Gandhi zei ooit: “Wees zelf de verandering die je voor deze wereld wenst”. Mijn motto is in dit geval: zoek zelf het licht dat je voor deze wereld wenst. Wees het kanaal waardoor het licht kan stromen en geef licht door op aarde.

Share this Post