Praktische info

Tarieven 

  • Zorgconsult*
    • 45 minuten € 65,-
    • 90 minuten € 120,-
  • Reflectie/coaching: in overleg
  • Programma Innerlijk leiderschap: € 999,- excl. btw (10 afspraken)
  • Lezingen en workshops: op aanvraag

* De zorgbehandelingen zijn vrijgesteld van btw en worden in de meeste gevallen deels vergoed door zorgverzekeraars.

Vergoeding zorgverzekeraars 

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (Het NVPA), waardoor mijn zorgconsulten in diverse gevallen (deels) worden vergoed door zorgverzekeraars. Uit de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering blijkt hoe dat voor jou geregeld is. De behandelingen vallen onder de rubriek “Alternatieve geneeswijzen en psychosociale therapie”. Het NVPA heeft de vergoedingen voor je op een rij gezet. Neem voor een consult zelf contact op met je zorgverzekeraar. Bij vergoeding uit de aanvullende verzekering betaal je niet eerst eigen risico. Je kunt bovendien rechtstreeks bij mij terecht zonder een verwijzing van je huisarts of specialist.

Afspraak maken 

Wil je een afspraak maken voor een consult, workshop of lezing, stuur me dan een mailtje met je vraag en telefoonnummer naar claudiafuss@hetnet.nl. Dan neem ik telefonisch contact op.

Locatie en parkeren

Tenzij anders afgesproken vinden de gesprekken plaats aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL te Berkel en Rodenrijs. Parkeren kan bij consulten op de oprit en bij workshops op het openbare parkeerterrein bij winkelcentrum het Gouden Hart, op circa 1 minuut loopafstand. Denk in dat laatste geval aan de blauwe kaart. Metrolijn E, de Randstadrail, stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen.

Verplaatsen afspraak

Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak kan ik geen andere cliënt meer inplannen en zal de afspraak in rekening worden gebracht. Net als bij niet verschijnen of te laat komen.

Share this Post