Wat anderen zeggen

Alleen al de aanwezigheid van Claudia geeft mij een prettig en rustig gevoel. Haar openheid en warmte komen binnen in je hart. Ze weet op een integere en intelligente manier de juiste vragen te stellen en te confronteren waar nodig, met oprechte interesse en echt contact.” Jasmine, 32 jaar

“Claudia is intelligent en gedreven. Ze krijgt organisaties en mensen in beweging en weet hen een nieuwe koers te laten varen. Communicatief is ze sterk en kan ze uiteenlopende meningen en opvattingen helder presenteren en zoeken naar verbindingen.” Dr. Asje van Dijk, oud-burgemeester Barneveld

Ik heb de consulten als stimulerend en ondersteunend ervaren. Het heeft mij weer aangezet tot nadenken en beslissingen nemen. Ook de ontspanningsoefeningen helpen goed.” Bep, 70 jaar

“Claudia Füss verstaat de mogelijkheid om mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Daarbij is ze in staat complexe boodschappen tot de kern terug te brengen. Haar energieke aanpak zorgt ervoor dat uitdagingen kansen worden.” Peter van Heeswijk, Directeur Bestuurder Woonpartners

Het voelde net alsof de bovenste laag van mijn huid van mij afstroopte tijdens het mediteren. Het had zoveel invloed op me en het luchtte op. Heel bijzonder!” Mevrouw H., 100 jaar

“Claudia is op de eerste plaats vooral een prettig iemand om mee samen te werken. Haar uitstraling, inzicht en inzet in combinatie met goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen, vormen een meerwaarde voor iedere organisatie c.q. opdrachtgever. Het doet mij veel plezier haar te mogen aanbevelen!” Henk van Laar, Voorzitter Rijnstreek Koninklijke Schuttevaer

Als kind had ik al allerlei ‘bovennatuurlijke’ ervaringen die ik met niemand kon delen. Ik raakte in een isolement omdat ik dacht dat ik anders was dan anderen en dat een dokter me zou laten opsluiten als ik mijn verhaal deed. Ik ben zo blij dat ik er met jou over kon praten en dat blijkt dat er al duizenden jaren mensen zijn die dit hebben! Ook de leefstijltips hebben me geholpen om weer te kunnen werken. Anderen zeggen zelfs dat ik straal!” Ditte, 27 jaar

“Claudia Füss weet politiek-bestuurlijk inzicht en inlevingsvermogen in het bedrijfsleven te combineren met uitvoeringskracht. Verbindende persoonlijkheid die tot haar recht komt in complexe omgevingen waar inhoud en proces gecombineerd moeten worden om tot resultaten te komen.” Drs. Nico van Buren MCD, Programmamanager Ruimte en Economie

“Claudia Füss is een zeer gemotiveerde, hoog opgeleide professional die in staat is complexe vraagstukken te vertalen in concrete doelstellingen en resultaten. Dankzij haar ervaring als lobbyist en in de politiek heeft zij een ruim netwerk en inzicht in zowel de publieke als de private sector.” Ewald van Vliet, Voorzitter College van Bestuur van Lucas Onderwijs

Mijn leven lang durfde ik niet hardop te bidden, omdat ik dacht dat ik het niet kon. Wat was het fijn om het samen met jou eindelijk te doen.” Mevrouw G., 87 jaar

“Claudia Füss overziet het “grote geheel”. Zij denkt Macro i.p.v. Micro. Claudia bekijkt organisaties en processen van bovenaf, brainstormt pragmatisch en denkt vernieuwend in de zin van verbeteringen en oplossingen. Zij is een aanpakster en zet door. Snel en efficiënt haar doel bereiken is haar focus. Claudia is een vrolijke prettige persoonlijkheid, ziet proces en mens als onlosmakelijke schakel en is een hoog gewaardeerd klankbord in senior management processen.” Marcel den Bak, Directeur eigenaar Alcom Electronics BV

“Claudia is een energiek en gedreven individu niet alleen in haar werk maar ook in haar sport, studies en sociale leven. Wat ik in het bijzonder in Claudia waardeer is haar integriteit, openheid en haar focus op de balans in haar werk en haar leven buiten werk.” Drs. Mariana Wieske, o.a. Project director UCL Partners London, United Kingdom