Registraties en accreditaties

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is BANNER%20NVPAlogo%20groot.gif

Ik ben lid van Het NVPA, het Nederlands Verbond voor psychologen, psychosociaaltherapeuten en agogen. Mijn registratienummer vindt u op de factuur van uw zorgconsult. 

Ik ben opgenomen in het register van de RBCZ. Mijn licentienummer vindt u op de factuur van uw zorgconsult. Dit Register Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg certificeert en registreert artsen en therapeuten en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het tuchtrecht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-scag.jpg

Mijn praktijk is aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), voor klachten en geschilafhandeling en benutting van de klachtfunctionaris zoals vereist in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Het aansluitnummer vindt u op de factuur van uw zorgconsult.

Mijn diploma Psycho-sociale Basiskennis (PsBK) is geregistreerd bij de Stichting Hoger Onderwijs (SHO) en erkend door het CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland). Dit diploma voldoet aan de PLATO eindtermen zoals opgesteld door de Universiteit Leiden voor de PsBK en is aanvullend op de diploma’s die ik heb gehaald met betrekking tot coaching, psychologie en geestelijke begeleiding.

Accreditatie en kwaliteit | De Roos Opleidingen

Ik sta eveneens geregistreerd bij de Stichting Hoger Onderwijs voor de Medische Basiskennis (MBK). Dit diploma voldoet aan de PLATO eindtermen van de Universiteit Leiden voor de MBK en is eveneens erkend door het CPION. Het is aanvullend op de diploma’s die ik heb gehaald op het gebied van lichaamsgerichte zorg.

Als geestelijk verzorger ben ik getoetst en is mijn bevoegdheid als geestelijk verzorger erkend door de Stichting RING-GV Raad voor toetsing en bevoegdverklaring van institutioneel niet-gezonden geestelijk verzorgers.

Ik ben als geestelijk verzorger opgenomen in het kwaliteitsregister voor geestelijk verzorgers: de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV).

VektisNieuws on Twitter: "In Almelo ontving 18,7% van de 65-plussers  #wijkverpleging. Runner up is Emmen met 18,2%, gevolgd door Heerlen met  17,9%. #gemeente #gemeentezorgspiegel #zorginzichten Meer op onze website:  https://t.co/1tWd6MGY3d"

Mijn praktijk en ik als zorgverlener staan geregistreerd bij VEKTIS, beheerder van het AGB register.

Vraag & antwoord over de Kamer van Koophandel

Mijn bedrijf is geregistreerd bij de KvK Rotterdam en opgericht op 6 november 2009.

*

Share this Post