Depressieve gevoelens

In deze tijd wordt meer stress, onrust, zinloosheid en depressie ervaren dan ooit. Veel mensen zijn op zoek naar antwoorden op levensvragen: vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik met mijn leven doen’. Deze vragen en gevoelens van onrust of leegte komen vooral naar boven bij grote veranderingen. Zoals na een groot verlies, als een naaste overlijdt, bij het bereiken van een bepaalde leeftijd, als je vader of moeder wordt of een ernstige ziekte krijgt.

Maar ook het vastzitten in een bepaalde situatie, het gevoel geen controle over je leven te hebben of een gebrek aan inspiratie kan tot onrust leiden. In al deze gevallen kan het zinvol zijn om over je situatie te praten. Je hart luchten kan je nieuwe ruimte geven en vaak ontstaan waardevolle inzichten om verder te kunnen. 

Mail me als je hierover in gesprek wilt gaan en kijk verder op mijn site bij blogberichten die je inzicht en houvast kunnen geven. 

Share this Post