Reis langs de mysteriën

Mijn scriptiebegeleider drs. Jacob Slavenburg schreef vele schitterende boeken over het ontdekken van je essentie. Slavenburg is historicus en doet al vele decennia onderzoek naar de geschiedenis van onder meer het vroege christendom.

Zijn unieke bijdragen -onder meer geïnspireerd op Francis Yates, Rudolf Steiner en aangewakkerd door zijn leermeester professor dr. Gilles Quispel- heeft hij magistraal samengevat in een boek en een online-programma dat ‘Reis langs de mysteriën’ heet. In deze rode draad door de eeuwen heen toont Slavenburg aan dat er een spoor van licht door de geschiedenis gaat. Goed bewaard door de groten der aarde, die bij ons vaak alleen nog bekend zijn om hun praktische bijdragen aan de maatschappij. Terwijl hun eigen zoektocht naar de mysteriën van het leven en de ontsluiering daarvan steeds verder op de achtergrond was geraakt. Laat je inspireren!

Voor meer informatie zie de website van Jacob Slavenburg.

Share this Post