Laatste levenfase

Wanneer er geen uitzicht meer is op herstel, is het mogelijk om een afspraak in te plannen die zich richt op innerlijke rust en het uiten van gevoelens en gedachten.

De laatste levensfase is voor velen een periode van groei en verbinding, maar tegelijkertijd een periode van loslaten. Het proces van afscheid nemen is voor iedereen anders. Het kan verlichting geven om eventuele angst, boosheid, zingevings- of religieuze vragen die je bezig houden te bespreken om rust te vinden. Voor hospice Lansingerland verzorgde ik enkele jaren de geestelijke begeleiding. Een indruk van deze zorg vind je hier.

Als het fysiek niet lukt om naar mijn praktijk te komen, kan ik bij je thuis komen als dat binnen circa 15 autominuten is van mijn werklocatie in Berkel en Rodenrijs. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden via claudia@claudiafuss.nl.

Deze vorm van begeleiding is ook geschikt voor naasten van iemand in de laatste levensfase die worstelen met de situatie, met belemmerende emoties of met levensvragen.

Share this Post