Zelfliefde

Er is veel geschreven over hoe je anderen kan liefhebben. Maar van jezelf houden kan minstens even moeilijk zijn.

Van jezelf houden is belangrijk om je met anderen te kunnen verbinden. Ook is zelf-liefde een sleutel tot heling. Jezelf accepteren, complexen in de ogen kijken, onbewuste verlangens onderzoeken, angsten doorgronden, schuldgevoelens uitspreken, oefeningen om tot rust te komen. Het zijn allemaal onderdelen van ontdekking en heling van jezelf.

Ben jij moeder of vader? Dan merk je soms vast dat jouw stress, gebrek aan zelf-liefde of onrust effect heeft op je kind en andersom. Bij mij in de praktijk leer je niet alleen om jezelf te ontladen en lief te hebben, maar ook hoe je deze oefeningen door kunt geven aan je kind. Bijzonder effectief bij gevoelige kinderen en het versterkt de band tussen ouder en kind.

De weg naar zelf-liefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen is geen knop die je omzet. Het is een ervaringstraject, waarin je jezelf beter leert kennen.

Share this Post